Back

Introductie van het Eos Family Control System

 • Eos Family Control System

  De ETC Eos Family verlichtingsconsoles bieden u een eenvoudige en toegankelijke bediening voor geïntegreerde verlichtingsinstallaties. Tijdens een tweedaagse cursus leert u de basisprincipes en de nuances van dit controlesysteem in onze trainingsfaciliteit in Ede, Nederland.

  Deze hands-on training omvat de Eos Ti, Eos, Gio en Ion verlichtingscontrole consoles en bijbehorende ETCnomad offline / online software voor pc of Mac. Deze tweedaagse cursus is bedoeld voor degenen die al enige ervaring hebben met podium verlichting en verlichtingscontrole consoles.

  De training is op beide dagen van 10:00-17:00; met een bijbehorende lunch. Wij bieden deze training gratis aan.  

   
  Vanwege de beperkte ruimte zijn er slechts 8 plaatsen beschikbaar voor elke sessie, registratie is gebaseerd op volgorde van binnenkomst, wie het eerst komt het eerst maalt. De training zal normaal worden aangeboden in het Nederlands, maar om logistieke redenen kan deze in plaats daarvan ook in het Engels worden aangeboden.

  Heeft u vragen of opmerkingen neem dan contact op: trainingnl@etcconnect.com

  PENKO Engineering B.V.
  Schutterweg 35
  6718 XC
  Ede, The Netherlands

 • Education Banner

  Upcoming Sessions

    Click on a date to register:
   • Want to stay up to date with the latest training class dates? Enter your email address here and we'll notify you as soon as they're available.