Back

Other Trainings

 • EU Eos Training

  Controllux - The Netherlands
  ETC lichttafel training EOS serie Basic

  Deze training is geschikt voor alle nieuwe gebruikers van de Eos® lighting-control family met geen of weinig ervaring met podiumverlichting en verlichtingsconsoles;  

  Het eerste level van de cursus geeft u een goede basis om te werken met de lichttafel. De volgende onderwerpen zullen aan de orde komen;

  • Doorlopen van de basis elementen van de lichttafel; de user interface en navigatie
  • Beheer van de show files (save, edit, delete)
  • Patch conventional en multi-parameter armaturen
  • Werken met kanalen in Live mode
  • Record, select en delete groups
  • Record, play en delete een basic cue
  • Record to, load aen clear submasters
  • Create step-based effects
  • Het onder de knie krijgen van the basis functies en werken met een multi-parameter device (introductory concepts)

  Wij gaan uit van slechts 8 deelnemers per cursus zodat er ruimte is om alle cursisten bij te staan.

  REGISTER


  Ampco Flashlight - The Netherlands
  Eos Family Control System Trainingsdagen

  Graag nodigen wij u uit voor de ETC Eos Family Control System trainingsdagen. Deze training is voor gebruikers en toekomstige gebruikers van o.a. de ETC Element, Ion, Gio en Eos/Eos Ti consoles

  U bent van harte welkom voor deze tweedaagse training. Deze training vindt plaats bij Ampco Flashlight Sales, Proostwetering 50 in Utrecht. De training is op beide trainingsdagen van 10:00-17:00; met een bijbehorende lunch.

  Vanwege de beperkte ruimte zijn er slechts 8 plaatsen beschikbaar voor elke sessie, registratie is gebaseerd op volgorde van binnenkomst, wie het eerst komt het eerst maalt.

  De ETC Eos Family verlichtingsconsoles bieden u een eenvoudige en toegankelijke bediening voor geïntegreerde verlichtingsinstallaties. Tijdens een tweedaagse cursus leert u de basisprincipes en de nuances van dit controlesysteem.

  Deze hands-on training omvat de Eos Ti, Eos, Gio, Ion en Element lichtstuur consoles en bijbehorende ETCnomad offline / online software voor pc of Mac. Deze tweedaagse cursus is bedoeld voor degenen die al enige ervaring hebben met podium verlichting en verlichtingscontrole consoles.

  Richard ten Hof van de Nationale Reisopera verzorgt de trainingen (in het Nederlands) op de ETC Ion console. Het ETC Element/Ion/Gio/Eos-platform is nog vrij jong en daardoor hier en daar nog onbekend. Deze lichttafels beschikken echter over zeer geavanceerde functies voor het aansturen van alle vormen van conventioneel en intelligent licht, waaronder scrollers, LED, bewegend licht en mediaservers. Het ETC platform is bij uitstek geschikt voor theaterproducties, maar ook in de tv-studio zal het platform zijn kracht bewijzen.

  REGISTER

 • Education Banner

  Upcoming Sessions


  Controllux - The Netherlands
  ETC lichttafel training Eos serie Basic


  Ampco Flashlight - The Netherlands
  Eos Family Control System Trainingsdagen