Back

Eos Training Hungary

 • Eos / Gio / Ion Tanfolyam - Alapok

  Az ETC által gyártott Eos, Gio, és Ion fényvezérlők könnyen használhatóak, és teljeskörű vezérlést biztosítanak a fényrendszerben, hagyományos, és mozgókengyeles lámpáihoz. Ez a tanfolyam megtanítja az EOS fényvezérlőcsalád alapvető használatát. A tanfolyam fizikai fényvezérlőkön történik, nem offline szoftveren.

  1. rész: Eos / Gio / Ion áttekintés

  Általános áttekités a fényvezérlő részeiről, beleértve az alapvető funkciókat és rendszerben történő navigiációt. Első lépésekként a patch-elés elsajátítása és hagyományos illetve mozgókengyeles lámpák vezérlését tanuljuk meg.

  2. rész: Palette-ák, Group-ok, Submaster-ek

  A tréning második része során palette-ákról, group-okról és cue-król lesz szó. Emellett ez a rész szintén tartalmazza a submaster-eket es az effect-eket is.

  Eos / Gio / Ion Tanfolyam - Haladó

  Haladó tanfolyam: Komplex témakörök

  A tanfolyamon való részvétel előfeltétele korábban már elvágzett alapszintű tanfolyam, vagy korábban már megszerzett gyakorlati tapasztalat a fényvezérlőkön.

  Ezen a tanfolyamon mozgókengyeles lámpák programozásához kapunk hasznos tippeket és trükköket, több cue listával történő munkavégzést, többfelhasználós használatot partíciókkal, és még sok egyebet tanulhatunk. Kérés esetén egyéb témákat is érintünk.


  Korlátozott létszám! A tanfolyam ingyenes, időtartama 10:00 - 17:00 óra között.

  Annak érdekében hogy a részvevők a legtöbb tudásanyagot tudják elsajátítani, csak 12 helyet tudunk bíztosítani tanfolyamonként. A jelentkezőket a jelentkezés sorrendjében fogadjuk.

  Bármilyen kérdéssel vagy további információval kapcsolatban kérjük lépjenek kapcsolatba velünk a +49 (0)8024 47 00-0 számon.


 • Education Banner

  Upcoming Sessions Hungary

  • new dates soon