Back

Eos Training

Eos Training - April 3-4, 2017
April 03, 2017 10:00 AM - April 04, 2017 5:00 PM Ampco Flashlight
The Netherlands
Proostwetering 50
3543 AH Utrecht

Close to exit 6 at A2.
REGISTER

This training event will be conducted in Dutch.

Eos Family Control System Trainingsdagen

Graag nodigen wij u uit voor de ETC Eos Family Control System trainingsdagen. Deze training is voor gebruikers en toekomstige gebruikers van o.a. de ETC Element, Ion, Gio en Eos/Eos Ti consoles

U bent van harte welkom voor deze tweedaagse training. Deze training vindt plaats bij Ampco Flashlight Sales, Proostwetering 50 in Utrecht. De training is op beide trainingsdagen van 10:00-17:00; met een bijbehorende lunch.

Vanwege de beperkte ruimte zijn er slechts 8 plaatsen beschikbaar voor elke sessie, registratie is gebaseerd op volgorde van binnenkomst, wie het eerst komt het eerst maalt.

De ETC Eos Family verlichtingsconsoles bieden u een eenvoudige en toegankelijke bediening voor geïntegreerde verlichtingsinstallaties. Tijdens een tweedaagse cursus leert u de basisprincipes en de nuances van dit controlesysteem.

Deze hands-on training omvat de Eos Ti, Eos, Gio, Ion en Element lichtstuur consoles en bijbehorende ETCnomad offline / online software voor pc of Mac. Deze tweedaagse cursus is bedoeld voor degenen die al enige ervaring hebben met podium verlichting en verlichtingscontrole consoles.

Richard ten Hof van de Nationale Reisopera verzorgt de trainingen (in het Nederlands) op de ETC Ion console. Het ETC Element/Ion/Gio/Eos-platform is nog vrij jong en daardoor hier en daar nog onbekend. Deze lichttafels beschikken echter over zeer geavanceerde functies voor het aansturen van alle vormen van conventioneel en intelligent licht, waaronder scrollers, LED, bewegend licht en mediaservers. Het ETC platform is bij uitstek geschikt voor theaterproducties, maar ook in de tv-studio zal het platform zijn kracht bewijzen.