Electronic Theatre Controls
Welcome to ETC's Online Community
All Tags » problem (RSS)

Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the The Element Forum forum. See all tags in the site
  • Element and Colortran i96 Dimmer Rack

    My school just got an Element Console, we are using are old dimmer rack, a Colortran i96 for control. I was wondering if anyone else has had problems getting the two to work together easily. I found the only way for me to get control on the Element is to turn on one of the Architectural analog panic...
    Posted to The Element Forum (Forum) by ACHS Techie on 11-04-2010
    Filed under: Element, bug, problem, collortran, DMX, i96
  • HTP/LTP/WTP

    WTP being: What The Precedence? An interesting problem, that I have failed to replicate, occurred a couple of days ago whilst plotting a show. I had several simple submasters recorded. Let's say, for sake of argument, that each submaster controls a handful of dimmers. I had a previously recorded...
    Posted to The Element Forum (Forum) by David_Hately on 11-06-2010
    Filed under: Element, eos, bug, problem
  • Unable to view cue list on iRFR Preview App

    Hello everyone, I've recently downloaded the iRFR preview app for my iPod touch and have followed ETC brilliant instructions for doing so. However, once connected (green check mark next to device name), the "cue list" selection remained grayed out and I was not able to access any cue list...
    Posted to The Element Forum (Forum) by Nikgwolf on 11-10-2010
    Filed under: irfr, problem, iPod touch, preview app
  • Re: Doing it on the fly!

    Thanks for your reply. I am actually the sound guy, rather the CSE (Creative Sound Editor). I do the mixes and pre-records - high end editing with multiple tracks and a lot of hardware that looks "just like a light condole". See where this is going! Recording sound or editing files is nothing...
    Posted to The Element Forum (Forum) by whatsmytype on 11-17-2010
    Filed under: Element, eos ion client offline, timeline synching software, timing, problem, shows
  • element

    We are having occasional issues with the subs on our element 60 running 1.9.0. We have quite an early version innstalled in August/September 2009. The details vary but the last example was that one sub appeared to stick in the 100% state even thought the fader was down. The relevant channels showed as...
    Posted to The Element Forum (Forum) by robt on 01-16-2011
    Filed under: Element, problem, subs
  • Personality for Elation Plat Spot 5R

    I am working on an Element console with 1.9.6 using a Platinum Spot 5R Ext personality (or is the term profile?) There are several elements either incorrect/missing: No fine control of PAN/TILT, Color wheel snaps only (no split or selection of any position) and labels for CTO/CTB are reversed (CTO label...
    Posted to The Element Forum (Forum) by sperona on 09-29-2011
    Filed under: Element, ml controls, problem, Element ML Controls, Patch
Page 1 of 1 (6 items)
Powered by Community Server (Commercial Edition), by Telligent Systems