Electronic Theatre Controls
Welcome to ETC's Online Community

Connection ION + WYSIWYG with Art-Net

rated by 0 users
Answered (Not Verified) This post has 0 verified answers | 6 Replies | 3 Followers

Not Ranked
4 Posts
James posted on 07-06-2012 12:00 PM

I have almost succesfully connected the two with Art-Net only it connect for merely a second before 'disconnecting' despite the device manager in WYSIWYG saying its connected.

anyone have the same problem/know what might be wrong?

cheers

All Replies

Top 500 Contributor
31 Posts
Suggested by Smiley31

Take a read through this mate and see if you have done anything differently!

http://www.etcconnect.com/Community/wikis/products/knowledgebase-connecting-congo-and-eos-family-consoles-to-a-visualiser.aspx

Regards

Liam :)

Liam Jones, Birmingham Repertory Theatre

Not Ranked
4 Posts

Hi Liam

 

Thanks for this

 

However the link is for connecting with EDMX which I have tried but to no luck 

Do you/anyone else have any suggestions ?

 

Thanks again

 

James.

Top 500 Contributor
31 Posts

What version of WYSIWG are you running and what os is it running on?

Liam Jones, Birmingham Repertory Theatre

Not Ranked
4 Posts

WYSIWYG R28 with Windows 7 or Vista..

Top 500 Contributor
26 Posts

From a look. Have not tested, but.
http://www.luminex.be/products_details.php?cat=3&prod=0100022&display=description

 

Gilberto Amaro From Brazil

Not Ranked
4 Posts

Cheers!

Page 1 of 1 (7 items) | RSS
Powered by Community Server (Commercial Edition), by Telligent Systems